Zašto biste svoju kompaniju predstavili u našem poslovnom adresaru Najbolje Kompanije .com ?

Ovo je odlična stranica za Vaše poslovanje, jer današnji klijenti i poslovni partneri, kao i Vaši budući zaposleni, prvenstveno uče o kompanijama putem internet portala. Detaljni opisi usluga i proizvoda najvažniji su dio portala www.NajboljeKompanije.com tako da nam morate poslati fotografiju i tekst koji će posjetiteljima pokazati šta je vaša kompanija zapravo.

Pored toga, uradićemo odličan SEO (optimizaciju, tj. unećemo ključne reči za vaše poslovanje na našoj web stranici, da budete prvi ili među prvima na pretraživačima.

Odaberite kategoriju i budite prvi na Bing, Google, Yahoo, Yandex ...

Više

Registrujte Vašu kompaniju ili delatnost

Da biste se predstavili u našem POSLOVNOM VODIČU - NajboljeKompanije.com, potrebno je da na naš e-mail (sa naznakom - ZA NAJBOLJE KOMPANIJE) pošaljete sljedeće: - Tekst do 1000 karaktera (slova, razmaci, znakovi); - Logo kompanije ili fotografija kompanije/proizvoda; - E-mail; - Facebook link / Instagram link / Youtube link; - Link na web stranicu; - Kontakt telefon; - Adresa

Kontakt
snob
snob

Članarina za 365 dana

Naglasite za koju kategoriju djelatnosti i za koju lokaciju se prijavljujete. Članarina za 365 dana (1 godina) iznosi 30 EUR - informacije o uplati ćete dobiti na e-mail. Plaćanje je avansno. Ako platite odjednom dvije godine, treću godinu dobijate besplatno.

Kontakt
snob

Primer

Ovo je primjer kako bi izgledala vaša reklama, naravno sa informacijama o vašem poslu ili usluzi

Kontakt
snob

Važno

Ukoliko predstavljate svoju kompaniju u više kategorija delatnosti ili lokacija, svaka sledeća je 15 EUR. Svaka promjena (ili prijevremeno brisanje najava zbog gašenja kompanije) naplaćuje se 5 eura. Svaka godišnja obnova se dodatno naplaćuje, a ukoliko ne želite da obnovite saradnju, brisanje podataka vaše kompanije sa našeg portala je besplatno. Ako ne vidite kategoriju vašeg poslovanja, naglasite nam je prilikom slanja e-maila i mi ćemo je dodati.

Kontakt

Contact - Kontakt

Ag SNOB