NajboljeKompanije.com

info@najboljekompanije.com

DUO VERONIKA
Home » Adresar Najboljih Kompanija  »  Bendovi  »  DUO VERONIKA
DUO VERONIKA

Mi smo duo Veronika s dugogodišnjim estradnim iskustvom na hrvatskoj glazbenoj sceni takvog tipa, dva kvalitetna glazbenika, Veronika, odličan vokal i gitaristica i Danijel, vokal, gitarista i klavijaturista. Tijekom dugog perioda rada, stekli smo veliko iskustvo kako se prilagoditi ambijentu gdje imamo nastup, tako i publici koju smo svojim širokim repertoarom uvijek uspjeli osvojiti, zadovoljiti i raspoložiti.

Osim izrazito širokog repertoara koji smo stekli, sposobni smo izvoditi i usko profilirani tip glazbe prema zahtjevima i potrebi odredjenog mjesta i klijentata s njihovim osobnim željama. S posebnom predanošću pripremamo se za svaki takav događaj kako bi ga što bolje uveličali i zabavili goste. Repertoar dogovaramo isključivo prema vašoj želji, a također ako nemamo neku pjesmu, a vi je želite slušati, rado ćemo je uvježbati posebno za vas.
Gdje smo sve svirali?

Teško je sjetiti se svih mjesta i događaja, ali bilo ih je izrazito mnogo. Svirali smo u renomiranim hotelima, klubovima i restoranima po cijeloj Hrvatskoj, širom cijele zagrebačke regije i jadranske obale, nešto po teritoriju Bosne i Slovenije, a također i u inozemstvu. Osim restorana i hotela, zabavljali smo uzvanike na krstitkama, vjenčanjima, proslavama raznih godišnjica, domjencima, otvorenjima hotela, restorana, klubova, galerija, banaka i sl. te na bilo kojim drugim prigodama. Ako uzmete popis najluksuznijih restorana i hotela u Zagrebu kao i na jadranskoj obali, jako je malo mjesta gdje nas nije bilo a svuda su nas uvijek rado zvali ponovno. Tako je to do danas

Duo Veronika
Zagreb, Hrvatska

http://www.wix.com/veronikaskrivanek/duo-veronika
dandy007@gmail.com

Scroll to Top