Zašto biste svoju tvrtku predstavili u našem poslovnom adresaru Najbolje Kompanije .com ?

Ovo je odlična stranica za vaše poslovanje, jer današnji klijenti i poslovni partneri, ali i vaši budući zaposlenici, prvenstveno uče o tvrtkama putem Internet portala. Detaljni opisi usluga i proizvoda najvažniji su dio portala www.NajboljeKompanije.com, stoga nam je potrebno poslati fotografiju i tekst koji će posjetiteljima predstaviti što Vaša tvrtka zapravo jest.

Uz to, napravit ćemo odličan SEO (optimizaciju, tj. unijet ćemo ključne riječi za vaše poslovanje na našu web stranicu, da budete prvi ili među prvima na tražilicama.

Odaberite kategoriju i budite prvi na Bingu, Googleu, Yahoou, Yandexu...

Više ...

Registrirajte svoju tvrtku ili posao iz Hrvatske

Da biste se predstavili u našem POSLOVNOM VODIČU - NajboljeKompanije.com, potrebno je na naš e-mail poslati sljedeće (s naznakom - ZA NAJBOLJE TVRTKE): - Tekst do 1000 znakova (slova, razmaci, znakovi); - Logo tvrtke ili fotografija tvrtke/proizvoda; - E-mail; - Facebook link / Instagram link / Youtube link; - Link na web stranicu; - Kontakt telefon; - Adresa

Kontakt
snob
snob

Članarina za 365 dana

Naglasite za koju kategoriju djelatnosti i za koju lokaciju se prijavljujete. Članarina za 365 dana (1 godina) iznosi 30 EUR - podatke o uplati dobit ćete na e-mail. Plaćanje je unaprijed . Ako platite odjednom dvije godine, treću godinu dobivate besplatno.

Kontakt
snob

Primjer

Ovo je primjer kako bi vaš oglas izgledao, naravno s podacima o vašoj tvrtki ili usluzi

Kontakt
snob

Važno

Ako svoju tvrtku predstavljate u više kategorija djelatnosti ili lokacija, svaka sljedeća iznosi 15 EUR. Svaka promjena (ili prijevremeno brisanje najava zbog gašenja tvrtke) naplaćuje se 5 eura. Svaka godišnja obnova se dodatno naplaćuje, a ako ne želite obnoviti suradnju, brisanje podataka vaše tvrtke s našeg portala je besplatno. Ako ne vidite kategoriju Vašeg poslovanja, naglasite nam je prilikom slanja e-maila i mi ćemo je dodati.

Kontakt

Contact - Kontakt

Ag SNOB