NajboljeKompanije.com

info@najboljekompanije.com

IZAZOV BEND
Home » Adresar Najboljih Kompanija  »  Bendovi  »  IZAZOV BEND
IZAZOV BEND

Bend je aktivno počeo sa radom od 2009 godine. Preporuke već sa prvih nastupa govore o sjajnom izvođenju i uspešnom dogovoru sa klijentima.

Članovi benda su profesionalni muzičari, koji su okupljeni u ovaj jedinstven sastav. Njihovo iskustvo, kvalitet svirke i širok repertoar umnogome doprinose pravom odabiru pesama za izvodjenje u različitim prilikama.

Scenski uvek elegantan izgled svakako jeste zaštitni znak benda. Tehnička podrška bendu su vrhunsko ozvučenje i moderna rasveta koja osvetljava prostor oko benda.

Repertoar je naša najveća snaga, možemo zadovoljiti svačiji ukus i tako garantovati uvek pun podijum za igru. Narodna muzika, novokomponovana folk, starogradska, strani hitovi, domace pop i rok melodije samo su neke od kategorija u širkom i bogatom spektru našeg repertoara. Dugogodišnji nastupi u najelitnijim restoranima, najboljim klubovima, kao i bezbroj humanitarnih koncerata doveli su do toga da repertoar obogatimo toliko da je nemoguće nabrojati sve pesme koje sviramo. Adekvatno ambijentu i prilici prilagodjavamo i repertoar koji čine kompozicije najpopularnijih muzičkih žanrova. Konstantno radimo na dopunjavanju repertoara kako novosnimljenim tako i starim pesmama.


Telefon

060 552 7086 / 060 665 1483
060 055 5490 / 062 1664717

E-mail adresa

izazovbend027@gmail.com

www.izazovbend.com

Scroll to Top