NajboljeKompanije.com

info@najboljekompanije.com

MIRAKUL GRUPA
Home » Adresar Najboljih Kompanija  »  Bendovi  »  MIRAKUL GRUPA
MIRAKUL GRUPA

Osnovana, 23.04.2014 godine.

Početci grupe sežu od djetinjstva članova, Filipa i Anđela koji svoje vrijeme provode svirajući i družeći se kroz osnovnu školu pronalazeći kvalitete koje ih obostrano prate, stvarajući temelje početka grupe Mirakul. Završetkom osnovne škole njihov kontakt postaje slabiji, zbog različitih opredjeljenja u daljnjem srednjoškolskom školovanju. Usprkos svemu, njihovo druženje i zainteresiranost za glazbu uspijeva ih održati . Anđelo upoznaje svoje prijatelje Ivana Ćorka i Petra Kraljića koji će odigrati važnu ulogu u njihovom formiranju tamburaškog sastava 2013. godine. U međuvremenu Filip i Anđelo sviraju kao duo, zbog pružene prilike za nastupom dolazi do potrebe za više članova. Otvorenim pristupom Anđelo odlučuje uključiti Ivana i Petra koje smo ranije spomenuli. Nakon zajedničkih nastupa uviđaju da postoji potencijal, odnosno ono bitnije, veliko prijateljstvo. Svoje prve nastupe kao i svaka grupa započinju u noćnim barovima, caffe barovima, privatnim zabavama, maškarama i na svadbama, ali ipak primarni cilj je kako što više vremena provesti zajedno.

Grupa nakon prve godine postojanja, odlučuju se ojačati s novim članom Renatom Hrškom koji ih oduševljava svojim sposobnostima sviranjem bubnja te postaje dio grupe. Završetkom srednje škole Petra prate obaveze zbog kojih 2016. godine napušta grupu. Ivan Matasić kojeg bih opisali dečko opasnog šarma, zamjenjuje Petra na basprimu i gitari. Lovro Kranjčević, njegova prisutnost je skoro od prvog dana, sudjeluje s grupom kao vanjski suradnik na harmonici.

Kao mlada grupa, uživaju se zabavljati i provoditi te kao svaki svirači dobro poznato pravilo primjeniti: popiti i pojesti. Svoje iskustvo grade već godinama, uspješno, svirajući diljem Kvarnera, Dalmacije i Like. Prvu autorsku pjesmu su objavili 2015. godine namjenjenu prijateljima i suputnicima koji su uvijek dio njihovih nastupa te na taj način svečano obilježili prvu godinu postojanja.

Za kraj ovog možemo zaključiti kako vrijeme odmiče tako i čovjek poprima oblik te postaje ono gdje su mu koraci od prvih dana bili usmjereni. Postanite i Vi dio ovog trenutka koji je obilježen riječima. Budite otvoreni pristupiti sa upitima, kao što su privatne zabave, svadbe, nastupi u diskotekama i mnogim drugim prigodama?

Zabava i lijepi trenutci su dio naše stvarnosti koje Vam želimo omogućiti.

Mirakul grupa
Senj, Hrvatska

https://grupamirakul.com/grup.mirakul@gmail.com

Scroll to Top