Bogutovačka Banja se nalazi u centralnom delu Srbije, 200 km južno od Beograda i 23 km od Kraljeva. Smeštena je na obroncima planine Troglav, na nadmorskoj visini od 520 m i ima blagu kontinentalnu klimu. Za razliku od drugih većih banja i nekih turističkihcentara u Srbiji, Bogutovačka Banja se nalazi u nezagađenoj ili bolje rečeno skoro netaknutoj prirodi.
Bogutovačka Banja poznatija kao “Neuro Banja”, svoje epitete o “čudotvornoj lekovitosti” “raju za živce”,”izvoru novog života”, stekla je zahvaljujući delotvornoj mineralnoj vodi, izvanrednoj klimi bez magle, mešanja vazdušnih struja i naglih promena pritiska. Načini lečenja su kupanje u bazenima mineralne vode uz aktivan odmor i rekreaciju kao i pijenje ove lekovite vode.


Raspolažemo sa 13 soba i 25 ležaja, a od toga tri apartmana. Ostalo su  jednokrevetne i dvokrevetne sobe. Svaki  sprat ima kuhinju čija je upotreba besplatna i raspoloživa je svim gostima “Šumadije” . Svaka soba ima Wi Fi, TV i klimatizaciju. Postoje sobe sa svojim kupatilom i sobe sa zajedničkim korišćenjem kupatila za svaku strukturu gostiju. Jedan apartman se nalazi u okviru objekta, a ostala dva su dupleks apartmani i on su izdvojeni. Moguć je i prijem grupnih poseta, sportista, planinara, izletnika.

  • Adresa je Bogutovačka banja BB, 36341 Bogutovac
  • Do Bogutovačke banje se dolazi svima poznatom Ibarskom magistralom. Bogutovačka banja se nalazi na 2.5 km od magistrale odnosno Bogutovca. Takodje, moguće je doći do glavne autobuske stanice u Kraljevu a odatle saobraća direktna linija do Bogutovačke banje. https://maps.app.goo.gl/Xm9UUxoviZEzvNs87
  • Broj telefona: 0641176545 i 0644979254
  • E-mail adresa: smestajsumadija@gmail.com