NajboljeKompanije.com

info@najboljekompanije.com

Teddy Lion
Home » Adresar Najboljih Kompanija  »  Bendovi  »  Teddy Lion
Teddy Lion

 Zabavni, neumorni, muški i ženski vokali. Bend krase virtuoz na gitari, ženska bubnjarica - pjevačica, klavijaturistica te tri fenomenalna vokala! Ističemo vođenje programa na tečnom hrvatskom, njemačkom, talijanskom, španjolskom i engleskom jeziku! Nudimo vam široki repertoar glazbe, te zajamčenu odličnu zabavu! Mi smo bend sa međunarodnim medijskim izlaganjem te sa 10 visokobudžetnim glazbenim spotovima. Putujemo iz Hrvatske u cijelu Europu! 

 Teddy Lion Band nastupa u formaciji od četiri do sedam izvođača. Bogati raznovrsni repertoar sastavljen od stranih i domaćih hitova selektiran kroz višegodišnje iskustvo i prisutnost na sceni. Prilagođen raznim ukusima te raznim manifestacijama na kojima ova grupa već godinama uspješno nastupa kako u Hrvatskoj, regiji te šire u inozemstvu. 

Nastupajući na koncertima, seminarima, kongresima, gala eventima, turističkim manifestacijama po cjeloj Europi, Hrvatskoj i široj regiji, grupa Teddy Lion Band pokazao se je kao idealno rješenje da svojim nastupom uljepša i obogati svaki event i pretvori ga u nezaboravan provod.​  

https://www.teddylion.com

Scroll to Top