NajboljeKompanije.com

info@najboljekompanije.com

Testament vinarija
Home » Adresar Najboljih Kompanija  »  Vinarije  »  Testament vinarija
Testament vinarija

Grožđe za vina ove vinarije dolazi iz mjesta Jadrtovac. Ljubitelji vina prepoznaju ovu vinariju po vinima: Testament Pošip, Testament Opolo, Testament Babić, Mali T Babić, Testament Babić Coral.

Naši vinogradi nalaze se u vinorodnom kraju Sjeverne Dalmacije, u neposrednoj blizini srednjovjekovnog grada Šibenika. Specifični vremenski uvjeti i posebnost tla ovdje od vinove loze traže stalnu borbu za opstanak, a taj se vjekovni ritual osjeti i vidi u intenzivnijim, dubljim i punijim bojama, okusima i mirisima naših vina. Naša je kušaonica smještena u malom mjestu Jadrtovcu, među brežuljcima s kojih se pruža pogled na Jadransko more i šibenski arhipelag, i rado primamo posjete – pozvani ste! Naš je stručni enolog, autoritet za dalmatinska vina, uz pomoć inovativne tehnologije, stvorio bogata i kompleksna vina koja vas svojim opojnim okusom približavaju prirodi.

Ukoliko želite dodatne informacije vezane za vinariju možete ih kontaktirati putem emaila: juraj@testament-winery.com ili telefonski na broj: 385 98 92 12 889.

Osim putem email-a i telefona, možete kontaktirati vinariju putem sajta i društvenih mreža: http://www.testament-winery.com/, https://www.facebook.com/testamentwinery/.

Scroll to Top