NajboljeKompanije.com

info@najboljekompanije.com

Vinarija Adžić
Home » Adresar Najboljih Kompanija  »  Vinarije  »  Vinarija Adžić
Vinarija Adžić

Čokoti vinove loze ove vinarije se nalaze u mjestu Kutjevo. U standardnoj ponudi vinarija ima sledeća vina: Graševina Mitrovac, Rajski Rizling, Pinot Sivi, Pinot Crni, Zweigelt.

Vinogradarstvo i vinarstvo desetljećima su strast i tradicija naše obitelji. Prve butelje iz berbe 1995. godine bile su početak komercijalizacije obiteljske vinske priče.

Naši vinogradi se nalaze u nadaleko poznatom kutjevačkom vinogorju smještenom na južnim obroncima Krndije, izuzetno povoljnim za uzgoj vinove loze. Tradicija uzgoja na ovim prostorima seže još iz 13. stoljeća. Neki od najboljih položaja u kutjevačkom vinogorju su svakako oni Hrnjevca, Venja i Mitrovca gdje se nalaze naši vinogradi..

Blagodati kutjevačkog vinogorja i duga obiteljska tradicija jamče visoku kvalitetu vina što nam je u proteklih dvadeset godina bio glavni cilj, i u tom duhu ćemo nastojati ići dalje.

Ova vinarija posluje pod poslovnim imenom Vinogradarstvo i vinarstvo obitelji Antuna Adžića.

Ukoliko želite dodatne informacije vezane za vinariju možete ih kontaktirati putem emaila: info@adzic.hr ili putem telefona: 385 (0)34 25 53 40.

Pored navedenih kontakt podataka vinarija je dostupna i na internetu: http://www.adzic.hr/kontakt.html.

Scroll to Top