NajboljeKompanije.com

info@najboljekompanije.com

Vinarija Aleksić
Home » Adresar Najboljih Kompanija  »  Vinarije  »  Vinarija Aleksić
Vinarija Aleksić

Suncem okupani vinogradi se nalaze u mjestu Vranje. Vina ove vinarije su: Žuti Cvet, Sevdah, Nostalgija, Rose, Barbara, Kardaš, Arno.

Ovo je istinita priča o ljubavi strastvenog Balkana, o veri i želji koja i danas živi, o nadi koja pomera sve granice, o sreći koju prenose prelepe kćeri, a tastovi je punih srca životima ispisuju i delima bezrezervno prepričavaju.

Sve je počelo u drevnoj Dalmaciji, gde je porodica generacijama stvarala vino. Tako je i deka Ilija iz Raštevića sa porodicom, kao i ostali dobri ljudi tog kraja, kreirao ukus za svoju dušu i uživanje svojih najiskrenijih prijatelja. U veselju i sreći imao je kuću punu dece. Među njima i svoju najstariju kćer, koja je put svoje ljubavi u cvatu lepote i mladosti našla u Vranju. Mestu gde sunce prkosi zalasku. Mestu u kome ljubav večno traje, noći hlade uzavrele dane, a dani kroje sunčane sudbine. Tu gde najlepše grožđe sunča svoje arome i čeka pravu priliku da svoje telo ukusa oslika u boci beskrajnih, neprekidnih lepota. I u srcu čoveka sa kojim je iznela dekinu viziju o tradicionalnom dalmatinskom pravljenju vina, a veliku strast prema vinu je prenela na svoje kćeri.

E, sad zamislite vinograde! Ta nepregledna prostranstva puna sočnih sorti grožđa koje se prelamaju na suncu i daju vedrinu i smisao životu. Zamislite prepune bačve vina i vinariju u kojoj sve što se radi, radi se s ljubavlju. E, sad zamislite tri žene! Tri sestre: Draganu, Maju i Mariju kako hodaju putevima tradiconalnog bavljenja vinom i ispisuju jednu emotivnu priču na stranicama savremenog vinarstva.

Vinarija je u poslovnom registru zavedena pod imenom Vinarija Aleksic Doo Vranje.

Email adresa vinarije je: vina@podrumaleksic.rs, ili ih možete kontaktirati telefonski na broj: 062 88 00 931.

Pored osnovnih podataka više detalja o novostima iz vinarije možete pronaći na njihovoj internet adresi: http://www.podrumaleksic.rs/.

Scroll to Top