NajboljeKompanije.com

info@najboljekompanije.com

Vinarija Ante 
Home » Adresar Najboljih Kompanija  »  Vinarije  »  Vinarija Ante 
Vinarija Ante 

Vinograde možete posjetiti odlaskom u Plastovo. Vinarija se može pohvaliti sledećim vinima: Debit, Lasina Opol, Plavina, Lasina, Maraština, Debit Oya Noya, Tribidrag.

Ante Sladić Vino – monosortna, iskrena, autohtona, autentična, elementarna, izrazito sortna vina od grožđa ručno branog iz naših ekoloških vinograda. Mi smo obiteljska vinarija s dugom poviješću uzgoja vinove loze i proizvodnje vina. Vođeni vizijom agronoma i enologa Ante Sladića, nastavljača obiteljske tradicije i sina osnivača vinarije Marinka Sladića, usmjereni smo postizanju vrhunske kakvoće vina isključivo autohtonih sorti u koje beskompromisno vjerujemo. Razjašnjavamo njihov karakter kroz monosortna vina njegujući tradiciju, ali na način da uzimamo samo ono najbolje od nje. Debit, Maraština, Plavina, Lasina, Tribidrag i Babić, kao i masline Oblica i Krvavica, imaju velik potencijal za afirmaciju na domaćem i svjetskom tržištu, a naša zadaća je stajati na fronti njihove emancipacije.

Email adresa vinarije je: info@antesladicvino.hr ili  ih pozovite telefonom na broj: +385 98 93 95 270.

Pored osnovnih podataka više detalja o novostima iz vinarije možete pronaći na njihovim nalozima na društvenim mrežama i web sajtu: https://www.instagram.com/ante_sladic_vino/, https://www.facebook.com/vinasladic, https://antesladicvino.hr/.

Scroll to Top