NajboljeKompanije.com

info@najboljekompanije.com

Vinarija Apolitico
Home » Adresar Najboljih Kompanija  »  Vinarije  »  Vinarija Apolitico
Vinarija Apolitico

Predivni vinogradi ove vinarije nalaze se u mjestu Rezovac. Ova vinarija prepoznatljiva je po etiketama: Graševina, Sauvignon Blanc, Rose.

Nas tradicija nije sputavala. Upravo suprotno. Odmak od tradicije, uz sve njezino poštovanje, dao nam je slobodu da poletimo. Sve što smo uzeli od tradicije je blagoslov i ohrabrenje pokojnog oca da krenemo u ovu ludu priču u koju nije nitko vjerovao, osim nas i naše obitelji. Ponekad je i nekoliko ljudi koji vjeruju u tebe dovoljno da ostvariš svoj san. Svoju ljubav prema vinogradu, grožđu i vinu odlučili smo pretvoriti u jednu od najmodernijih boutique vinarija u Slavoniji – obiteljsku vinariju 21. stoljeća koja proizvodi vina koja će redefinirati status i položaj graševine kao naše najprepoznatljivije, ali istovremeno i najpodcjenjenije vinske sorte. Uz to će pokazati i to da slavonska vina mogu napraviti još veći iskorak u vinskom svijetu Hrvatske i Europe. I bijela i crna.

Informacije o vinariji možete dobiti i putem email-a: apolitico@apolitico.hr ili stupite u kontakt sa njima pozivom na broj: +385 98 430 908.

Za novosti iz vinarije pratite njihove naloge na društvenim mrežama: https://www.instagram.com/apolitico.hr/, https://www.facebook.com/apolitico.hr, https://apolitico.hr/.

Scroll to Top