NajboljeKompanije.com

info@najboljekompanije.com

Vinarija Carska vina
Home » Adresar Najboljih Kompanija  »  Vinarije  »  Vinarija Carska vina
Vinarija Carska vina

Suncem okupani vinogradi se nalaze u mjestima Međugorje, Čitluk, Vionice, Mostar. Vina ove vinarije su: Carska Žilavka Fine Edition, Carska Blatina Fine Edition, Domina Premium Edition, Impero Premium Edition, Selekcija Limited Edition, Nika, David Cuvée Red, Sophia Cuvée Blanc.

Ljubav prema vinovoj lozi u tradiciji obiteljskog podrumarstva Grge Vasilja iz Međugorja bez prestanka traje preko 170 godina.

Podrijetlo te ljubavi seže u davnu antičku prošlost, kada se vino sa naših prostora točilo rimskim carevima, a zatim i onima u Beču.

U našoj obiteljskoj vinariji uvijek je na prvom mjestu bila ljubav prema vinu. Kako se s ljubavlju obrađivao vinograd, tako se s ljubavlju osluškivalo vrenje mladog mošta, uređivale bačve, podešavala temperatura njemu potrebna… jer je riječ o jedinstvenom procesu – sa zemlje obrati najbolje, u bačvama proizvesti najkvalitetnije!

Email adresa vinarije je: info@carska-vina.com ili ih možete kontaktirati telefonski na broj: +387 36 651-392.

Pored osnovnih podataka više detalja o novostima iz vinarije možete pronaći na njihovom sajtu i nalozima na društvenim mrežama: https://www.carska-vina.com/, https://www.facebook.com/carskavinamedjugorje/, https://www.instagram.com/carska.vina.grgo.vasilj/.

Scroll to Top