NajboljeKompanije.com

info@najboljekompanije.com

Vinarija Cmrečnjak
Home » Adresar Najboljih Kompanija  »  Vinarije  »  Vinarija Cmrečnjak
Vinarija Cmrečnjak

Vinogradi su zasađeni u mjestu Sveti Urban. Ova vinarija između ostalog izdvaja sledeće etikete: Pušipel, Sauvignon, Pinot crni rose, Pinot crni, Pinot sivi, Silvanac zeleni, Pušipel Xtreme, Muškat žuti, Graševina, Pjenušac Stridon brut, Pjenušac Polaris brut, Graševina ledeno vino, Pušipel Mađerka, Pušipel Xtreme 2, Merlot Mađerka, Rajnski rizling, Rizvanac mlado, Urbanski biser.

Vinarija Cmrečnjak danas je moderna vinarija koja raspolaže suvremenom tehnologijom za obradu grožđa i vina zahvaljujući kojoj na tržište stavljamo 17 vrsta vrhunskih vina. Vinariju je pokrenuo i osnovao Rajko Cmrečnjak koji je upornošću, radom i trudom od nekoliko trseva stvorio imperij. U rad Vinarije uključena je cijela obitelj Cmrečnjak, a Rajkov sin odnosno nasljednik Marko, spretno korača očevim stopama, stvara i njeguje vina koja se nalaze na svjetskim vinskim kartama i redovito i s lakoćom osvajaju nagrade i medalje na kojem se god natjecanju pojavila.

Vinarija Vam je dostupna na email adresi: vinarijacmrecnjak@gmail.com ili ih pozovite telefonom na broj: +385 40 830 103.

Ostanite u toku sa novitetima ove vinarije putem sajta i društvenih mreža: https://cmrecnjak.hr/, https://www.instagram.com/winery_cmrecnjak/, https://www.facebook.com/vina.cmrecnjak/.

Scroll to Top