NajboljeKompanije.com

info@najboljekompanije.com

Vinarija Do kraja sveta
Home » Adresar Najboljih Kompanija  »  Vinarije  »  Vinarija Do kraja sveta
Vinarija Do kraja sveta

Vinograde možete posjetiti odlaskom na tri različite lokacije: u Živkovo kod Leskovca, u Rakovac kod Bujanovca i u Berkasovo na Fruškoj Gori. U standardnoj ponudi vinarija ima sledeća vina: Mlad Mesec, Mlad Mesec Crveno, Šansa i Aura.

Vinarija je u poslovnom registru zavedena pod imenom “Podrum do kraja sveta” D.O.O.

Ukoliko želite dodatne informacije vezane za vinariju možete ih kontaktirati putem emaila: PODRUM@DOKRAJASVETA.COM ili telefonski na broj: 063 201-303.

Pored osnovnih podataka više detalja o novostima iz vinarije možete pronaći na njihovom sajtu i nalozima na društvenim mrežama:

http://www.dokrajasveta.com/https://www.facebook.com/vinadokrajasveta/

Podrum Do Kraja Sveta nastao je na talasu renesanse kulture uživanja vina u Srbiji. Specifičnost našeg podruma je majstorski pristup drevnoj veštini prerade grožđa, a naša odluka je da Vam kontinuirano nudimo snažne i trajne vrednosti.Brižljivim praćenjem uzgoja, berbe, svih procesa u preradi, odležavanju u bariku te postepenom sazrevanju četiri vrhunske vinske sorte odgajene u okolini Leskovca, Vranja i na padinama Fruške gore, dobijena je idealna struktura komponenti koje smo pažljivo iskombinovali vama na uživanje.

Scroll to Top