NajboljeKompanije.com

info@najboljekompanije.com

Vinarija Dvorac Maruševec
Home » Adresar Najboljih Kompanija  »  Vinarije  »  Vinarija Dvorac Maruševec
Vinarija Dvorac Maruševec

Predivni vinogradi ove vinarije nalaze se u mjestu Maruševec. Vinarija se može pohvaliti sledećim vinima: Sauvignon Blanc, Muscat, Pinot Blanc, Pinot Gris, Rose, Pinot Blush, Cuvee Barrique.

Smještena u pitomim brežuljcima doline Drave u sjevernoj Hrvatskoj, vinarija Maruševec imanje dio je naše obiteljske povijesti. Od 1883. godine, sa ljubavlju i tradicijom prave se ručno brana kvalitetna vina sa naših pet hektara laporca i krečnjaka. U vinariji Maruševec proizvodimo suha bijela i ružičasta vina koja se odlikuju svježim voćnim aromama i finim biljnim notama. Naša kvalitetna vina redovito se nagrađuju na hrvatskim i međunarodnim izložbama vina.

Ako su Vam potrebne još neke informacije o samoj vinariji ili vinima koja proizvodi, obratite im se putem email-a: office@dvomar.hr ili putem telefona: +385 78 906 44.

O aktuelnostima u vinariji možete se obavestiti na sajtu ili društvenim mrežama: https://dvomar.hr/, https://www.instagram.com/dvoracmarusevec/, https://www.facebook.com/dvoracmarusevec/.

Scroll to Top