NajboljeKompanije.com

info@najboljekompanije.com

Vinarija Feravino
Home » Adresar Najboljih Kompanija  »  Vinarije  »  Vinarija Feravino
Vinarija Feravino

Zasadi vinove loze se nalaze u mjestu Feričanci. U standardnoj ponudi vinarija ima sledeća vina: Cuvee, CLASSIC Graševina, CLASSIC Pinot Bijeli, CLASSIC Chardonnay, Classic Rose, CLASSIC Frankovka, Cabernet Sauvignon SC, CLASSIC Merlot.

Poslovno ime ove vinarije je Osilovac d.o.o.

Ukoliko želite dodatne informacije vezane za vinariju možete ih kontaktirati putem emaila: feravino@osilovac.hr ili telefonom na broj: 38531 603 213.

Osim putem email-a i telefona, možete kontaktirati vinariju na internetu: https://feravino.hr/kontakt/.

Detaljnije informacije o nastanku, lokaciji i ostalim detaljima možete pročitati u nastavku

Vinarija Feravino korijene svoje tradicije pronalazi još u davnom 18. stoljeću. Na području Slavonije vinsku kulturu donijeli su Cisterciti i Templari. 1804. godine gradi se još i danas živući podrum te započinje vinogradarska proizvodnja u feričanačkom kraju.

Vinarija Feravino je kontinentalna vinarija koja osobitu ljubav, strast i znanje ulaže u vrhunska crna vina, a posebnu pažnju posvećuje kraljici svojih vinograda i podruma Frankovki , sorti grožđa koja je na pitomim obroncima Krndije pronašla svoj dom.

U FeraVinu su svoju veliku vrijednost i marljivi trud ručno branog grožđa pretočili smo u elegantne butelje, odjenuli ih u ruho protkano slavonskim zlatovezom i mirisom slavonskih šuma. Naše vino kroz povijest bilo je vjerni pratitelj poznatim piscima i skladateljima ovoga kraja. Čest gost naše plemenitaške obitelji Mihalović bio je i Frantz Listz poznati skladatelj, koji je inspiraciju za svoja glazbena djela pronalazio u vrhunskoj feričanačkoj kapljici.

Mističan podrum, romantična lokacija, brojni nezapisani tragovi velikih radnika i ljudi proizašli iz kuće samo su dio neispričane priče koju Feravino tek treba ispričati.

Scroll to Top