NajboljeKompanije.com

info@najboljekompanije.com

Vinarija Galot
Home » Adresar Najboljih Kompanija  »  Vinarije  »  Vinarija Galot
Vinarija Galot

Vinograde možete posjetiti odlaskom u Banatski Karlovac. Ova vinarija prepoznatljiva je po etiketama: Balerina, Gala, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Cabernet Sauvignon, Rose Lavirint, Balerina Extra Brut.

Vinarija Galot nalazi se u Banatskom Karlovcu, na obroncima Deliblatske Peščare, jedine pustinje u Evropi. To je mesto prelepe flore i faune, simbol života i prelepih padina obasjanih suncem na kojima su se prostirale ogromne površine vinograda, koji su unosili život i lepotu na Bečkom dvoru. Tradicija i duh ovog prelepog mesta u Južnom Banatu dišu novim srcem i vinogradima naše vinarije koji su nastali na istom mestu gde je ostao duh starih i istorijskih vinograda. Sa svojih 18 hektara vinograda, vinarija Galot je simbol nasledstva stare tradicije. Unošenjem novih tehnologija u proizvodnji vina izdvajamo se kao predstavnici nove i moderne vinarije u ovom delu Južnog Banata.
Kapacitet vinarije je 120.000l, moderno opremljene sa inoks tankovima, kontrolisanom fermentacijom omogućava da proizvodnja vina bude po najvišim evropskim standardima. U sklopu vinarije nalazi se i barik sala sa buradima, i u njima vino odležava do dve godine. Kao posebno mesto izdvajamo stilski opremljenu degustacionu salu, sa bogatom arhivom vina, u kojoj možete uživati svim čulima. Uvek je u životu najlepši plod ljubav, a vina iz naše vinarije su plod dugogodišnje ljubavi osnivača prema vinogradima i proizvodnji vina.

Ako su Vam potrebne još neke informacije o samoj vinariji ili vinima koja proizvodi, obratite im se putem email-a: office@vinarijagalot.com ili  ih kontaktirajte telefonom: +381 62 120 34 50.

O aktuelnostima u vinariji možete se obavestiti na web sajtu i društvenim mrežama: https://www.vinarijagalot.com/, https://www.instagram.com/galotvinarija/, https://www.facebook.com/galot.vinarija.

Scroll to Top