NajboljeKompanije.com

info@najboljekompanije.com

Vinarija Jeremić
Home » Adresar Najboljih Kompanija  »  Vinarije  »  Vinarija Jeremić
Vinarija Jeremić

Vinogradi ove vinarije se nalaze u mjestu Smederevo. U svojoj proizvodnji vinarija ima sledeće etikete: Sonata, Rondo, Kanon, Merlot Terriore.

Svako vino liči na svog proizvođača, predstavlja njegovu duhovnu i kreativnu vrednost i odaje ga sa svim vrlinama i manama …

Vinarija Jeremić se nalazi u Smederevu-Jugovu, 40 km od Beograda. Registrovana je 2010. godine kao poslovna jedinica u firmi “EKO mineral d.o.o.“ vlasništva porodice Jeremić iz Smedereva. Nekada kućno spravljanje vina za potrebe porodice i prijatelja, zamenjeno je modernom vinarijom, koja tradicionalne metode primenjuje u najsavremenijoj opremi i prati uz nova stručna saznanja.

Vino i loza verodostojno predstavljaju vrednost nekog podneblja, naroda i stvaralačkog duha u njemu. Loza poštuje uloženi rad i nekom posebnom pravdom poput ravnoteže, uzvaraća proizvodom pripadajućeg kvaliteta. Kroz negovanje vinograda stvara se posebna veza izmedju čoveka i loze, a posle samo maksimalnog požrtvovanja kroz određeno iskustvo može se stvoriti međusobno simultana komunikacija.

Ova vinarija posluje pod poslovnim imenom EKO MINERAL DOO SMEDEREVO.

Vinariju možete kontaktirati putem email-a: office@vinarijajeremic.rs ili putem telefona: 062 328 688.

Pored navedenih kontakt podataka vinarija je dostupna i na internet adresi www.vinarijajeremic.rs.

Scroll to Top