NajboljeKompanije.com

info@najboljekompanije.com

Vinarija Jokić
Home » Adresar Najboljih Kompanija  »  Vinarije  »  Vinarija Jokić
Vinarija Jokić

Vinogradi ove vinarije se nalaze u mjestu Lišane Tinjske. U svojoj proizvodnji vinarija ima sledeće etikete: CHARDONNAY, MARAŠTINA, POŠIP, MUŠKAT ŽUTI, ROSE, CUVEE.

Vinariju možete kontaktirati putem email-a contact@vinarijajokic.com ili putem telefona 385 99 2588680.

Pored navedenih kontakt podataka vinarija je dostupna i na društvenoj mreži putem sledećeg naloga:

https://www.facebook.com/vinarijajokic/

Više informacija o istoriji i vinariji možete pročitati u tekstu ispod

Od početka organske proizvodnje 2009. godine, našim premium vinima posvećena je posebna pažnja, kako bi se postigao savršen sklad tradicionalnog uzgoja vinove loze, sa svim prednostima koje moderna tehnologija nudi.

Područje Sjeverne Dalmacije, između planine i mora, na kojoj su smješteni naši vinogradi, odlikuje idealna mikro-klima, kao i izrazito plodno zemljište neophodno za uzgajanje grožđa vrhunske kvalitete. Organska, odnosno ekološka proizvodnja, podrazumijeva pažljivo i kontrolirano tretiranje kako vinograda, tako i vina kao završnog proizvoda.

Naš vinograd se okopava i kultivira ručno, stoga je upotreba herbicida u potpunosti isključena. Ne koriste se umjetna, već stajska gnojiva. Vinovu lozu ne tretiramo pesticidima. U daljoj proizvodnji, u vinariji Jokić se upotrebljavaju isključivo enološka sredstva koja su dozvoljena u organskoj proizvodnji samo toliko da bi se vina očuvala.

Scroll to Top