NajboljeKompanije.com

info@najboljekompanije.com

Vinarija Kopjar
Home » Adresar Najboljih Kompanija  »  Vinarije  »  Vinarija Kopjar
Vinarija Kopjar

Zasadi vinove loze se nalaze u mjestu Novi Marof. Vina ove vinarije su: Graševina, Rose, Kopjar Cuvee, Rajnski rizling, Sauvignon, Chardonnay, Muškat Žuti, Cuvee bijeli, Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, Cuvee crni.

Sjedište Vinarije Kopjar nalazi se u Novom Marofu, dok se vinogradi nalaze u Varaždinskoj i Krapinsko-zagorskoj županiji. Naša vina nastaju iz grožđa uzgojenog na ekološki način.

U samom uzgoju grožđa ne koristimo mineralna gnojiva, zaštitna sredstva, pesticide, herbicide niti bilo kakve otrove, te uz pomoć uravnoteženog ekosustava i preparata na biljnoj bazi uzgajamo zdravo grožđe.
Da bi proizveli kvalitetna i prepoznatljiva organska vina, posebnu pozornost posvećujemo grožđu na njegovu putu od trsa do Vaše čaše, dok u podrumarstvu primjenjujemo minimalne količine enoloških sredstava dozvoljenih u ekološkoj proizvodnji.

U vinogradima Vinarije Kopjar uzgajaju se bijele sorte grožđa – sauvignon, rajnski rizling, zeleni silvanac, graševina, žuti muškat, chardonnay i manzoni, a od crnih sorti tu su cabernet sauvignon i crni pinot, koje u skladu s optimalnim zemljištem, povoljnom klimom i njegom vinogradara razvijaju svoj maksimalan potencijal.

Sva pitanja možete uputiti vinariji email-om: info@vinarija-kopjar.hr ili putem telefona: +385 91 408 5050.

Vinarija je aktivna i na sajtu i društvenim mrežama: https://www.vinarija-kopjar.hr/, https://www.facebook.com/Vinarija.Kopjar/.

Scroll to Top