NajboljeKompanije.com

info@najboljekompanije.com

Vinarija Manufaktura Spasić
Home » Adresar Najboljih Kompanija  »  Vinarije  »  Vinarija Manufaktura Spasić
Vinarija Manufaktura Spasić

Čokoti vinove loze rastu u mjestu Novi Slankamen. U standardnoj ponudi vinarija ima sledeća vina: Bela lala, Krivac, Oroz, Posle 1001 suze, Svitac, Tajna, Taman.

Vinarija i destilerija Manufaktura Spasić osnovana je 1999. godine. Negde između Dunava i plodne slankamenačke ravnice. I baš tu na spoju tradicije negovanja vinove loze i moderne tehnologije sa pažnjom nastaju naša vina i ostala delikatna alkoholna pića. Na oko 5 ha brižno negovanih vinograda i voćnjaka rastu i pretaču se u vino i rakije neke od vrhunskih sorti groždja kao sto su Rajnski Riesling, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Tamjanika, Traminer, Muscat Otonel, Krokan kao i dve stare vinske sorte Marsellan koji se prvi put pojavio u Francuskoj 1961. godine u dolini Rhone, dobijen ukrštanjem loze Cabernet Sauvignon i Grenache kao i njihov prethodnik Petit verdot za koga postoje podaci da je u 18. veku uveliko bio poznat u Francuskoj pokrajini Bordeaux. Nakon brižljivog negovanja ove dve stare sorte nastaje plemenita ali intezivna kupaža vina.

Vinariju možete kontaktirati telefonom na broj: +381 65 344 45 76.

Vinarija je dostupna i na web sajtu i društvenim mrežama putem sledećih naloga: http://manufakturaspasic.com/, https://www.instagram.com/manufaktura_spasic/.

Scroll to Top