NajboljeKompanije.com

info@najboljekompanije.com

Vinarija Okrug
Home » Adresar Najboljih Kompanija  »  Vinarije  »  Vinarija Okrug
Vinarija Okrug

Čokoti vinove loze ove vinarije se nalaze u mjestu Šilopaj. U standardnoj ponudi vinarija ima sledeća vina: Bella Koka, Midnight Merlot, Bauk Rose.

U podnožju planine Rudnik, u selu Šilopaj, godine 2011. smo zasadili prve sadnice Merlot-a i Chardonnay-a. Pored svojih poslova koje radimo u Beogradu, svaki vikend putujemo u vinariju kako bi se posvetili proizvodnji vina. Shvatili smo da nam život na selu mnogo više prija nego u gradu i da je jutarnja kafa mnogo lepša kada se popije u vinogradu nego u kancelariji. Vinograd nismo nasledili od dede već smo odlučili da ga sami zasadimo. Proizvodnju vina baziramo isključivo na kvalitetu, sadnice vinove loze u našem vinogradu su sertifikovane i uvezene iz Italije. Trudimo se da pri proizvodnji koristimo tradicionalne metode u kombinaciji sa savremenim enološkim sredstvima.
Vino je tu da bi nam život učinilo lepšim i zabavnijim i to je naš glavni moto. Mi verujemo u slobodu koju pojedinac nosi – slobodan od očekivanja, pravila, politike i navika. Ovo verovanje nam daje slobodu u stvaranju naših vina.

Ova vinarija posluje pod poslovnim imenom Vinarija Okrug.

Ukoliko želite dodatne informacije vezane za vinariju možete ih kontaktirati putem emaila: okrugvina@gmail.com ili putem telefona: 060 6497 333.

Pored navedenih kontakt podataka vinarija je dostupna i na web sajtu:

http://vinarijaokrug.rs

Scroll to Top