NajboljeKompanije.com

info@najboljekompanije.com

Vinarija OPG
Home » Adresar Najboljih Kompanija  »  Vinarije  »  Vinarija OPG
Vinarija OPG

Vinograde možete posjetiti odlaskom u Bojanić Bad. Glavni atributi ove vinarije su sledeće etikete: Plavac Bojanić Bad, Fortunol, Forka, Pošip.

OPG Toni Bojanić je mali proizvođač vina s otoka Hvara. Naša proizvodnja se temelji na obiteljskoj tradiciji dugoj već nekoliko stoljeća. Cilj nam je očuvati tradiciju i kvalitetu vina koja se može doživjeti samom konzumacijom naših vina.Proizvodnja nam je smještena u malom mjestu Bojanić Bad gdje u našem podrumu nastojimo očuvati proizvodnju vina na tradicionalni način uz dodatak moderne tehnologije s oko 5000 boca godišnje. Prodaja vina je smještena u samom podrumu te na štandu u mjestu Jagodna koje se nalazi svega 5 minuta od Bojanić Bada. Iznad prodajnog mjesta se nalazi i naš vinograd iz kojeg nastaje jedno od naših crnih vina tako da odmah možete spojiti okus sa viđenim te kući ponijeti uspomenu na tu sliku.Vina koja proizvodimo su crna i bijela. Od crnih vina prevladava sorta plavac mali, a od bijelih pošip te bogdanuša pomiješana s prčom.

Sva pitanja možete uputiti vinariji email-om: tbojanic1992@gmail.com ili stupite u kontakt sa njima pozivom na broj: 385(0)91 174 0864.

Vinarija je aktivna i na internetu i društvenim mrežama: https://www.instagram.com/opg_toni_bojanic/, https://www.instagram.com/opg_toni_bojanic/.

Scroll to Top