NajboljeKompanije.com

info@najboljekompanije.com

Vinarija Podrum Andjelić
Home » Adresar Najboljih Kompanija  »  Vinarije  »  Vinarija Podrum Andjelić
Vinarija Podrum Andjelić

Vinogradi ove vinarije se nalaze u Trebinju. U standardnoj ponudi vinarija ima sledeća vina: Žirado, Tribun, Lira, Žilavka, Vranac, Mičevac Barrique

Ova vinarija posluje pod poslovnim imenom Komrad DOO.

Ukoliko želite dodatne informacije vezane za vinariju možete ih kontaktirati putem emaila ili putem telefona +387 59 259 222

Pored osnovnih podataka više detalja o novostima iz vinarije možete pronaći na njihovim nalozima na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/andjelic_winery/?hl=en

O vinariji možete pročitati u nastavku

“Proizvodni kapacitet vinskog podruma Anđelić je 150.000 litara vina godišnje. Vinarija je smještena u novoizgrađenom objektu namjenski koncipiranom za ovu djelatnost. Raspolaže izdvojenom prostorijom za prijem i primarnu preradu grožđa površine 100m i prostorijom za fermentaciju površine 200 m2 koje su opremljene izuzetno kvelitetnim i savremenim uređajima, što uz primjenu adekvatne tehnologije omogućava, u ovoj delikatnoj fazi, potpunu kontrolu procesa stvaranja vina. Što je, naravno, preduslov za proizvodnju visoko kvalitetnih vina.

Podrum za odležavanje vina, površine 200 m2, u potpunosti je ukopan u stijenu tako da pruža prirodne uslove za dozrijevanje vina na konstantnoj temperaturi.

U sklopu vinskog podruma u izgradnji je i motel smještajnog kapaciteta 50 ležajeva, degustacioni salon kapaciteta 60 osoba, vip salon, hercegovačka konoba, trim kabinet, sauna, kuhinja. Uz vinariju je obezbjeđen parking prostor. Čitav kompleks podruma Anđelić prostire se na više od 1500 m2 novoizgrađenih objekata.

U ponudi su organizovane i individualne degustacije vina i prezentacija tehologije izrade. Vinski podrum Anđelić lociran je na izlazu iz Trebinja u pravcu Nikšića, na obali rijeke Trebišnjice. Poseban doživljaj pruža predivan pogled na ostatke srednjovjekovnog grada Mičevca, hercegovačku Gračanicu, planinu Leotar kao i na samu rijeku Trebišnjicu i njeno okruženje.”

Scroll to Top