NajboljeKompanije.com

info@najboljekompanije.com

Vinarija Podrum Maksimović
Home » Adresar Najboljih Kompanija  »  Vinarije  »  Vinarija Podrum Maksimović
Vinarija Podrum Maksimović

Zasadi vinove loze se nalaze u mjestu Trebinje. U standardnoj ponudi vinarija ima sledeća vina: Chardonnay, Vranac, Žilavka.

Priča Podruma “Maksimović” je savremena vinska priča, koja je utemeljena u decenijama staroj porodičnoj tradiciji proizvodnje vina i rakije. Savremeni pristup u proizvodnji, pakovanju, laboratorijskim analizama uz poštovanje najvećih standarda su garant da se naša vina i rakije mogu smatrati ECO proizvodom.

U devetnaestom vijeku područje Trebinja postaje dio pod kontrolom Austrougarskog carstva, a Austrijanci otkrivaju bogatstvo i kvalitet hercegovačkog vina. Žilavka je još iz tog perioda uvrštena u svjetsku mapu vina, kao autohtona sorta sa upravo ovog lokaliteta. Pored nje uvrštena je i blatina koja je mapirana u mostarskom vinskom regionu.

Veliki broj analiza koje su rađene kako u domaćim tako u inostranim laboratorijama pokazuju da se radi o vinu i rakijama visokog kvaliteta.

Područje Trebinja i cijela Hercegovine predstavlja jednu, ekološki čistu oazu označenu od svjetskih eksperata, a vina i rakije proizvedene u takvom području su zasigurno lijek.

Ukoliko želite dodatne informacije vezane za vinariju možete ih kontaktirati putem emaila: natureline.ia@gmail.com ili telefonom na broj: +387 65 987 366.

Scroll to Top