NajboljeKompanije.com

info@najboljekompanije.com

Vinarija PP Orahovica
Home » Adresar Najboljih Kompanija  »  Vinarije  »  Vinarija PP Orahovica
Vinarija PP Orahovica

Predivni vinogradi ove vinarije nalaze se u mjestu Orahovica. Ova vinarija prepoznatljiva je po etiketama: Silvanac zeleni kvalitetni, Crni Cuvee, Cabernet Sauvignon, Frankovka, Frankovka Rose, Graševina, Pinot sivi, Sauvignon, Rajnski rizling, Chardonnay, Traminac, Silvanac zeleni Jezerac, Chardonnay kasna berba, Silvanac zeleni izborna berba 2011, Graševina ledeno vino 2011.

“O” je priča o Orahovici, o osjećaju i odgovornosti njenih ljudi što su ih kroz povijest utkali u jedinstvena vina orahovačkog kraja… Vina koja stvaramo odraz su jedinstvenog terroira, a gotovo 100% grožđa za naša vina dolazi iz vlastitih vinograda. Vino PP Orahovice proizvodi se u najmodernije opremljenoj vinariji opremljenoj inox posuđem s mogućnošću hlađenja, gdje se fermentacija i čuvanje odvija u strogo kontroliranim uvjetima. U vinariji se fermentacija crnog vina odvija u 5 vinifikatora od kojih su dva vertikalna, jedan horizontalni te dva vinifikatora tipa Gimar. Grožđe se preša u tri pneumatske preše. Uz takav strogo kontrolirani način proizvodnje PP Orahovica u mogućnosti je isporučiti ujednačenu vrhunsku kvalitetu vina.

Informacije o vinariji možete dobiti i putem email-a: ppo_marketing@pporahovica.hr ili stupite u kontakt sa njima pozivom na broj: +385 33 638 600.

Za novosti iz vinarije pratite njihov web sajt i naloge na društvenim mrežama: https://pporahovica.hr/, https://www.facebook.com/pporahovica/, https://www.instagram.com/pp____orahovica/.

Scroll to Top