NajboljeKompanije.com

info@najboljekompanije.com

Vinarija Škegro
Home » Adresar Najboljih Kompanija  »  Vinarije  »  Vinarija Škegro
Vinarija Škegro

Predivni vinogradi ove vinarije nalaze se u mjestu Radišići. Vinarija se može pohvaliti sledećim vinima: Krš Bijeli Žilavka, Krš Crni Blatina, Krš Rose Blatina, Carsus Blatina, Carsus Žilavka, Krš Orange.

Naša vina su odraz predanog rada i energije koju ulažemo. Odraz Hercegovine i njenih prirodnih ljepota. Skupa s vinima učimo i rastemo. Sretni smo i ponosni kada pronađu put do vas i ispričaju vam priču. Priču koja traje i ostavlja trag. Naši vinogradi, zasađeni Žilavkom, Blatinom i uz ponešto ostalih sorti, dio su Mostarskog vinogorja, a nalaze se u neposrednoj blizini podruma u Radišićima (Ljubuški). Uz mnogo pažnje, znanja i strpljenja, brižno i kroz cijelu godinu vino radimo i gradimo u vinogradu jer čvrsto vjerujemo da samo vrhunsko grožđe daje vrhunska vina. Dugogodišnju tradiciju ovih krajeva pretvorili smo u moderan, mali biznis. Količine vina koje pravimo su ograničene, ali sve zbog toga kako bi se postigao vrhunski kvalitet. Godišnje je to 8000 litara vina iz osnovne linije Krš, te 4000 litara iz Premium linije Carsus.

Ako su Vam potrebne još neke informacije o samoj vinariji ili vinima koja proizvodi, obratite im se putem email-a: vinarijaskegro@gmail.com ili putem telefona: +385 98 214 477.

O aktuelnostima u vinariji možete se obavestiti na društvenim mrežama: https://m.facebook.com/vinarijaskegro, https://www.instagram.com/skegro_family_winery/.

Scroll to Top