NajboljeKompanije.com

info@najboljekompanije.com

Vinarija Sokolov zamak
Home » Adresar Najboljih Kompanija  »  Vinarije  »  Vinarija Sokolov zamak
Vinarija Sokolov zamak

Predivni vinogradi ove vinarije nalaze se u mjestu Beška. Ova vinarija prepoznatljiva je po etiketama: Chardonnay, Moscato bianco, Moscato giallo, Moscato rosa, Aleatico, Pinot noir, Marselan, Cabernet sauvignon, Merlot.

Vinogradi u vlasništvu vinarije Sokolov Zamak se nalaze na južnim padinama Fruške gore, dok se severni obodi spuštaju ka Dunavu. Jedinstveno fruškogorsko podneblje stvara idealne uslove za gajenje i razvoj internacionalnih sorti vinove loze od kojih proizvodimo vina jedinstvenog i prepoznatljivog ukusa.

Vinarija Sokolov Zamak proizvodi vina koja svoje poreklo nose u sebi, jer naše načelo je verovanje da su vina “deca podneblja”, i da njihov karakter i kvalitet potiču isključivo iz samog vinograda.

Vođeni smo idejom da vina Vinarije Sokolov Zamak treba da nose pečat svog podneblja, poštujući na taj način svoju zemlju kao i plodove koje nam vinogradi rađaju.

Tradicija našim vinogradima daje korene, a inovacije koje uvodimo svake godine daju prostor našim vinogradima da rastu. Vinogradi su nastali od kvalitetnih internacionalnih sorti: Chardonnay, Moscato bianco, Moscato giallo, Moscato rosa, Aleatico, Pinot noir, Marselan, Cabernet sauvignon, Merlot i Arinarnoa, ali naša ideja je i da posadimo autohtonu sortu Julski Muskat (Đenđeš) kako bismo uspeli da ukombinujemo najbolje od tradicionalnih i internacionalnih ukusa.

Informacije o vinariji možete dobiti i putem email-a: office@sokolovzamak.rs ili stupite u kontakt sa njima pozivom na broj: +381 64 12 13 153.

Za novosti iz vinarije pratite njihov web sajt i naloge na društvenim mrežama: https://sokolovzamak.rs/, https://www.instagram.com/sokolovzamak/, https://www.facebook.com/sokolovzamak/.

Scroll to Top