NajboljeKompanije.com

info@najboljekompanije.com

Vinarija Tri međe i oblak
Home » Adresar Najboljih Kompanija  »  Vinarije  »  Vinarija Tri međe i oblak
Vinarija Tri međe i oblak

Čokoti vinove loze ove vinarije se nalaze u mjestu Neštin. U ponudi ove vinarije se nalaze sledeće etikete: Vagabundo beli, Pagan rose, Vagabundo crveni.

TRI MEDJE I OBLAK je avantura, priča o posvećenosti, strasti i predanosti vinu. Priča o vinariji počinje 2011. godine kada je baka Vida nenamerno kupila vinograd u Neštinu, od porodice Orlović koja ima dugu vinogradarsku tradiciju.

Prvo vino je napravljeno 2012. godine u skromnoj zemljanoj kolEbi sa starinskom muljačom, u staklenim demižonima i flaširano je u garaži. Malo po malo hobi je prerastao u nešto više i 2016. godine porodica Dragičević osniva svoju vinariju koja se zasniva na idejama i filozofiji garažista, izuzetno mala proizvodnja i težnja visokom kvalitetu. Vinarija je građena ručno, zanatski i predstavlja porodično imanje, parče zemlje sa podrumom u koji su svi dobrodošli kao prijatelji i poštovaoci grožđanog soka ili slučajni prolaznici.

Informacije o vinariji možete dobiti i putem email-a: trimedjeioblak@gmail.com ili ih kontaktirajte telefonom: +381 64 864 15 19.

Za novosti iz vinarije pratite njihov web sajt i naloge na društvenim mrežama: http://trimedjeioblak.com/, https://www.facebook.com/trimedjeioblak/.

Scroll to Top