NajboljeKompanije.com

info@najboljekompanije.com

Vinarija Vina Fiolić
Home » Adresar Najboljih Kompanija  »  Vinarije  »  Vinarija Vina Fiolić
Vinarija Vina Fiolić

 Zasadi vinove loze se nalaze u mjestu Zadar.

Zasadi vinove loze se nalaze u mjestu Zadar. U ponudi ove vinarije se nalaze sledeće etikete: Cuvée Fiolić, Merlot, Maraština, Malvazija, Cuvée blanc, Rose Fiolić.

Obitelj Fiolić iz Zadra u Hrvatskoj počela je svoju proizvodnju vina 2006. godine najprije „eksperimentirajući“ u svom skromnom i simpatičnom podrumu obiteljske kuće. U početku su to bile male količine vina isključivo za osobne potrebe. Međutim entuzijazam, želja i ljubav prema vinarstvu, zatim veliki uspjeh na različitim natjecanjima za izvrsnost kakvoće dovela ih je do toga da su 2016. godine osnovali vinariju i započeli profesionalna ulaganja te povećali proizvodnju.


Danas Vinarija Fiolić proizvodi 20.000 butelja vina, plasira svoje proizvode po ugostiteljskim objektima u cijeloj regiji, i kao mala, butikna vinarija je prepoznata i prihvaćena na tržištu u ponudi vrhunskih vina regije.
Novootvorena kušaonica vinarije Fiolić je postala rado posjećeno i ugodno mjesto druženja, u kojoj gosti vrlo brzo dobiju osjećaj pripadnosti, prepoznajući obiteljsku tradiciju i ljubav prema vinima.

Email adresa vinarije je: vina.fiolic@gmail.com ili stupite u kontakt sa njima pozivom na broj: +385 95 900 8570.

Pored osnovnih podataka više detalja o novostima iz vinarije možete pronaći na njihovim nalozima na društvenim mrežama i web sajtu: https://www.facebook.com/vinailikerifiolic/, https://www.instagram.com/vinailikerifiolic/, http://popij.me/.

Scroll to Top