NajboljeKompanije.com

info@najboljekompanije.com

Vinarija Vinastra
Home » Adresar Najboljih Kompanija  »  Vinarije  »  Vinarija Vinastra
Vinarija Vinastra

Čokoti vinove loze rastu u mjestu Ilandža. U svojoj proizvodnji vinarija ima sledeće etikete: Frankovka barrique, Muscat Ottonel, Pinot Blanc, Rose, Sauvignon Blanc.

Vinogradi su od pamtiveka bili prva slika kada se nogom kroči na ovaj kutak krajnjeg severa Deliblatske peščare, dela Banata gde su prvo grožđe doneli francuski doseljenici iz Alzasa i Lorene u vreme velikog grofa Florimunda Mersija, upravitelja Banata. Na tom jedinstvenom mestu, porodične tradicije vinogradarstva još od 1914, gde peskovito zemljište, glina i sunčevi zraci koji se odbijaju od vodeno ogledalo jezera stvaraju gotovo nestvarnu mikroklimu, nikao je vinogradarski i sportsko – rekereativni kompleks ”Banatski Biser” a u okviru njega Vinarija ”Vinastra”. Vrhunsko vino proizvedeno po francuskoj tehnologiji, prefinjena gastronomija kao i uživanje u ekološkoj oazi stvorenoj za recikliranje duha i tela žitelja obližnjih gradova, nude danas posetiocu specifičan osećaj ispunjenosti i zadovoljstva.

Informacije o vinariji možete dobiti i putem email-a: vinastra@gmail.com ili  ih pozovite telefonom na broj: +381 63 817 4920.

Za novosti iz vinarije pratite njihove naloge na društvenim mrežama: https://www.facebook.com/Vinarija-Vinastra-302897033134466/.

Scroll to Top