NajboljeKompanije.com

info@najboljekompanije.com

Vinarija Vino Milas
Home » Adresar Najboljih Kompanija  »  Vinarije  »  Vinarija Vino Milas
Vinarija Vino Milas

Vinogradi ove vinarije se nalaze u mjestu Ljubuški. U standardnoj ponudi vinarija ima sledeća vina: Žilavka, Blatina, Blatina Reserve, Merlot Reserve, Merlot Barrique.

Premda smo se na širem tržištu pojavili tek prije desetak godina, tradicija uzgoja loze i proizvodnja vina i rakije u mojoj obitelji bilježi se stoljećima, kao i u većine Hercegovaca. Vino Milas vrlo brzo prepoznato i od potrošača i od kušača i enologa, te osjećam zahvalnost mojim precima koji su naraštajima dio svojih života proveli u vinogradima koje ja i moja djeca danas njegujemo. Vino Milas njeguje stare sorte i djeluje na novim tržištima, među potrošačima kojima su one još ugodnim iznenađenjem, jer im nisu bila znana tako dobra vina s ruba Mediteranskog prstena. U suradnji sa strukom poslušali smo i savjet da na određenim pozicijama zasadimo i sortu Merlot, koja se ovdje izvrsno uklopila, osobito Bariique.

Vinarija Vam je dostupna na email adresi: info@vino-milas.com ili stupite u kontakt sa njima pozivom na broj: +381 63 426 206.

Ostanite u toku sa novitetima ove vinarije putem web sajta ili društvenih mreža: https://www.vino-milas.com/, https://www.facebook.com/vino.milas/, https://www.instagram.com/vino_milas/.

Scroll to Top