NajboljeKompanije.com

info@najboljekompanije.com

Vinarija Vinski salaš Čuvardić
Home » Adresar Najboljih Kompanija  »  Vinarije  »  Vinarija Vinski salaš Čuvardić
Vinarija Vinski salaš Čuvardić

Zasadi vinove loze se nalaze u mjestu Subotica. U standardnoj ponudi vinarija ima sledeća vina: Buvie, Chardonnay, Čersegi, Merlot, Frankovka, Rose.

Sa leve strane Kelebiskog puta, kada se krene iz pravca Subotice prema državnoj granici sa Evropskom unijom stoji salaš Čuvardić, poznati vinski salaš. Vinski salaš je stari očuvani vojvođanski salaš napravljen 1932. godine, koji pod uticajem globalizacije svojim posetiocima nudi mir uz autentičnu vojvođansku kuhinju, vino iz sopstvene proizvodnje, a za one koji hoće da osete sam duh salaša, odmor u senci stogodišnjeg vinograda. Salaš je vlasništvo Tunde i Petra Čuvardića, agronoma po struci koji je rešio da se okrene vinu, vinogradarstvu i očuvanju samoga salaša koji ima prošlost i porodičnu istoriju. Svojim rustičnim izgledom,domaćom kuhinjom i kvalitetnim vinom izvrstan je za trenutke predaha od gradske gužve ili kakvog dužeg putovanja. U sklopu salaša nalazi se i stogodišnji vinograd od čijeg grožđa se prave kvalitetna bela i crvena vina koja svojim ukusom osvajaju razne nagrade i simpatije posetilaca.

Ukoliko želite dodatne informacije vezane za vinariju možete ih kontaktirati putem emaila: vinskisalas@gmail.com ili telefonom na broj: +381 65 456 7678.

Osim putem email-a i telefona, možete kontaktirati vinariju putem društvenih mreža: https://www.facebook.com/Vinski-sala%C5%A1-%C4%8Cuvardi%C4%87-305049679527754/.

Scroll to Top