NajboljeKompanije.com

info@najboljekompanije.com

Vinarija Vladimir
Home » Adresar Najboljih Kompanija  »  Vinarije  »  Vinarija Vladimir
Vinarija Vladimir

Vinograde možete posjetiti odlaskom u selo Banja.

U ponudi ove vinarije se nalaze sledeće etikete: 1 Hektar.

Naša prica zapocela je zapravo sasvim slucajno, što je možda i bio dobar znak, i to 2014. godine kada smo u Banji kod Topole kupili zapušteni vinograd površine jednog hektara, starog sedam godina. Hteli smo da se igramo i došli smo na ideju da probamo da stvorimo najbolje srpsko vino. Nakon ozbiljne strucne analize klime, zemljišta i samih loza, ispostavilo se da imamo preduslove za to. U tom trenutku dobili smo dodatni entuzijazam i formirali smo tim eksperata, a ubrzo zatim i obnovili vinograd. Naša prva berba u tom obnovljenom vinogradu bila je 2015, iz koje smo proizveli eksperimentalnih 500 litara vina. Vec sledece godine, iskoristili smo pun kapacitet i iz te berbe flaširali smo 2.700 litara vina – to su naše prve boce koje su ugledale tržište i to 2019. godine. Nismo optereceni komercijalnim aspektom i zato ce naša proizvodnja uvek biti izmedu 4.000 – 4.500 boca godišnje. Nastavljamo da se igramo u našoj maloj, u pravom smislu te reci „garažnoj vinariji“, pažljivo osluškujuci frekvencije svake berbe i igrajuci u skladu sa njihovim ritmom. Ne odustajuci od naše osnovne ideje, mi uživamo da pijemo naša vina!

Informacije o vinariji možete dobiti i putem email-a: kontakt@vinarijavladimir.com ili telefonski na broj: 38163 710 6521.

Pored osnovnih podataka više detalja o novostima iz vinarije možete pronaći na njihovom sajtu: https://vinarijavladimir.com/.

Scroll to Top