NajboljeKompanije.com

info@najboljekompanije.com

Vinarija Zvonko Bogdan
Home » Adresar Najboljih Kompanija  »  Vinarije  »  Vinarija Zvonko Bogdan
Vinarija Zvonko Bogdan

Čokoti vinove loze ove vinarije se nalaze u mjestu Palić. U ponudi ove vinarije se nalaze sledeće etikete: 8 tamburaša, PINOT BLANC, PINOT GRIGIO, SAUVIGNON BLANC, ICON CAMPANA RUBIMUS, ICON CAMPANA ALBUS, ŽIVOT TEČE, Rose.

Vinarija Zvonko Bogdan je svoj put započela 2008. godine kada se objedinjujući specifičnost i tradiciju Palićkog vinogorja sa najsavremenijom francuskom tehnologijom uputila ka jasnom cilju da proizvodi vina vrhunskog kvaliteta koja nose pečat podneblja s kog dolaze.

Usidrena u moru svojih vinograda na istočnoj obali jezera Palić, na samom severu Srbije, Vinarija je izgrađena u stilu secesije, karakteristične za tradicionalnu arhitekturu Palića i obližnjeg grada Subotice.

Veličanstveno zdanje Vinarije koje jasno upućuje na gotovo nezaobilazan spoj vina i umetnosti dostojno je utočište sve poznatijeg i priznatijeg vina, ali i dobar domaćin za sve koji požele da vide i dožive gde se i kako ono rađa.

Vinarija nosi ime poznatog subotičkog pevača starogradskih pesama, gospodina Zvonka Bogdana, čija su umetnost i ime sinonimi za vrhunski doživljaj kao što su i vina Vinarije Zvonko Bogdan.

Ova vinarija posluje pod poslovnim imenom VINARIJA ZVONKO BOGDAN DOO PALIĆ.

Informacije o vinariji možete dobiti i putem email-a: info@vinarijazvonkobogdan.com ili putem telefona: 024 225-109.

Pored navedenih kontakt podataka vinarija je dostupna i na internetu: https://www.vinarijazvonkobogdan.com/.

Scroll to Top